Ga direct naar: Navigatie
Ga direct naar: Inhoud
Naar overzicht
Kortingsactie
Deeply Relaxed- praktijk voor yoga en masage

25% korting op herstellende zachte yoga proefles

Geldig t/m 31 dec 2024

Deze yogalessen richten zich op diepe ontspanning, energieherstel, natuurlijke ademhaling en het loslaten van fysieke spanningen. Het tempo van de les is langzamer, wat je de mogelijkheid geeft om lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en daardoor diepgewortelde spanningen in het lichaam te herkennen en los te laten. In de lessen besteden we veel aandacht aan de essentiële yoga-principes zoals houding, ademhaling, flexibiliteit en kracht. Daarnaast omvat Restorative Gentle Yoga  beoefening zachte en herstellende yogahoudingen. Ik gebruik verschillende fysiotherapeutische ballen als ondersteuning. Hierbij kun je denken aan kleine en grote triggerpoint-ballen. Je krijgt een reeks yogahoudingen aangeleerd die zachte, vloeiende lichaamsbewegingen aanmoedigen. Deze yogalessen zijn een ideale balans tussen traditionele hatha yoga-oefeningen en herstellende yoga beoefening.

 

25% korting op herstellende zachte yoga proefles

standaardtarief:
Van€ 8,-Voor€ 3,-
Waar
Deeply Relaxed- praktijk voor yoga en masage
Velperweg 95 2
6824HH Arnhem
Open locatie in maps
Reserveren
https://www.deeplyrelaxed.nl/0640817890

Deeply Relaxed gebruikt geen WhatsApp of andere social media voor contacten met cliënten. Nadat u een datum heeft gereserveerd zal er telefonisch contact met u worden opgenomen voor een kort intakegesprek.

Let op

Boeken van een yogales kan alleen via het formulier op Contact DEEPLY RELAXED in Arnhem, of via een e-mail naar deeplyrelaxed17@gmail.com

 

Duur van de actie
Geldig t/m 31 dec 2024

Download de app

Jouw Gelrepas altijd bij de hand. Download de app in de store.

Illustratie van een telefoon met de Gelrepas app
Gelrepas is een gezamenlijk project van:
Gemeente Arnhem
Gemeente Westervoort
Gemeente Duiven
Gemeente Renkum
Gemeente Rheden
Gemeente Zevenaar
Gemeente Rozendaal
Volg ons